WITH SAFE STEPS TOWARDS THE FUTURE
Works done in Europe

Projects Abroad

Konstruksion metalik në Francë

Pas çdo strukture të madhe është një ekip montuesish të angazhuar në çdo detaj që po e kthejnë metalin në kryevepra. Montimi i konstruksionit metalik në Saint Louis – France – With us everything its possible Kontakti: www.eurometal-ks.com [email protected]

Konstruksioni i Metalit në Berlin

Eksploroni bukurinë e konstruksionit metalik të galvanizuar, të montuar me përpikëri në qytetin e Berlinit. – With us everything its possible Kontakti: www.eurometal-ks.com [email protected]

Projekti i radhës në Delemont në Zvicër

Konstruksionet nga metali ofrojnë sigurinë dhe qëndrueshmërinë prandaj gjithnjë e më shumë po bëhen më popullore në ndërtim. Konstruksioni Metalik i prodhuar në fabrikën tonë dhe duke u montuar ne qytetin Delemont në Zvicër. – With us everything its possible Kontakti: – www.eurometal-ks.com – [email protected]

Eksport për në Gjermani

Ne jemi të besuar nga investitorët dhe klientët për një histori të gjatë zhvillimi dhe me një përvojë të gjatë në prodhim dhe eksportim.Në vazhdim ju prezentojmë transportin e radhës të konstruksioneve metalike drejt shtetit të Gjermanisë.Kontakti:- With us everything its possible- www.eurometal-ks.com– [email protected]

Montimi i konstruksionit metalik në Norvegji

Konstruksioni ynë metalik i Montuar në shtetin e Norvegjisë. Një nga materialet ndërtimore më të përdorura është shumëllojshmëria materialeve metalike si profilet e konstruksionit prej çeliku. Profilet e çelikut kanë seksione fikse në një gjatësi të caktuar që përdoren për të përmirësuar cilësinë dhe shpejtësinë në industri të ndryshme, veçanërisht në projektet e ndërtimit.  

Eksporti i radhës për në Gjermani

Me përvojën në eksportimin e konstruksioneve të metalit në tregjet ndërkombëtare, me kapacitetet dhe makineritë e avancuara të prodhimit në fabrikë, personelin shumë të kualifikuar, Eurometal ka sjellë për klientët dhe partnerët cilësinë më të mirë.Në vazhdim ju prezentojmë transportin e radhës të konsturksioneve metalike drejt shtetit të Gjermanisë.- With us everything its possibleKontakti:Eurometal- www.eurometal-ks.com– […]

Montim i konstruksioneve të Metalit nga ekipi ynë

Efikasiteti i fabrikimit në punimet strukturore të çelikut përcakton suksesin e çdo projekti. Eurometal sëbashku me ekipin e tyre po kryejnë montimin e konstruksioneve metalike në shtetin e Norvegjisë. Kontakti: – www.eurometal-ks.com – [email protected] – With us everything its possible

Montimi i produkteve tona në Norvegji

Ka shumë faktorë për rritjen e shpejtë dhe suksesin e efikasitetit të industrisë së ndërtimeve metalike, por marrëdhëniet tona së bashku me partneritetin midis kontraktorëve janë ato që na bëjnë të qëndrojmë në krye si furnizues kryesor dhe më stabil të ndërtimeve nga konstruksionet metalike. Puna jonë çdo ditë po dëshmohet edhe përtej kufinjëve. Kësaj […]