WITH SAFE STEPS TOWARDS THE FUTURE

Eurometal

Transformimi i metaleve
me makineri inovative

Ka shumë faktorë për rritjen e shpejtë dhe suksesin e efikasitetit të industrisë së ndërtimeve metalike, por marrëdhëniet tona së bashku me partneritetin midis kontraktorëve janë ato që na bëjnë të qëndrojmë në krye si furnizues kryesor dhe më stabil të ndërtimeve nga konstruksionet metalike.

Eurometal është lider ikonë në industrinë e tij. Kompania jonë ka ecur vazhdimisht përpara dhe ka përditësuar gjithmonë teknologjinë më të fundit për të fituar një reputacion si një nga kompanitë më të besueshme të konstruksioneve nga metali në vend dhe rajon.
0+

Vite Eksperiencë

0+

Staf

0

Objekte të kryera

Image
Image

Makineri Moderne

Në fabrikën e Eurometal posedojmë teknologjitë e fundit për përpunimin e metaleve

Specialistë të industrisë

Stafi me eksperiencë shumëvjeçare e bënë Eurometalin lider në produktet e metalit

Inxhinier të çertifikuar

Inxhinierët në repartin tonë të prodhimit kanë njohurinë e duhur për të gjitha llojet e projekteve

Siguria në punë

Gjithmonë punonjësit tanë janë të pajisur me elemente mbrojtëse në bazë të ligjit që aplikohet
Image
Eurometal

Rreth Nesh

“EUROMETAL” SH.P.K. është themeluar ne vitin 1997 si ndërmarrje prodhuese e produkteve nga metali. Pronar i kompanisë është z. Njazi Musliu. Që nga fillimi i veprimtarisë kompania është marrë me prodhimin e produkteve nga metali, si ulluqe vertikale/horizontale, mbrojtëse bore, dalje etj. Me vonë, ndërmarrja është zgjeruar dhe ka angazhuar ekipe punese të cilët kanë kryer montimin e materiale të prodhuara.

Kompania ka filluar veprimtarinë me vetëm dy punëtorë, me pretendim të rritjes, ku edhe ajo ka ndodh me hapjen e repartit të prodhimit. Tani ndërmarrja jonë numëron rreth 101 punëtorë me orar të plotë. Punëtorët janë të ndarë në bazë të hirarkisë të cilën kompania e ka zhvilluar në bazë të nevojave, ku punëtorët janë të shpërndarë nëpër vijat prodhimet, si dhe ekipet e montimit të cilat kryejnë shërbimet në teren. Po ashtu kompania ka stafin e profesionalizuar të inxhinierëve të makinerisë, ndërtimtarisë, dhe arkitekt te diplomuar.

Njazi Musliu

Image
Eurometal

Shërbimet Tona
për Industri të ndryshme

Eurometal në kuadër të shërbimeve që ofron ka gjithsej 4 Departamente

Departamenti i Projektimit
Repartin e Konstruksioneve Metalike,
Repartin e Llamarinës, si dhe
Repartin e Ngjyrosjes së Profileve Metalike

Merrni një konsultë për projektin tuaj industrial

Ne sjellim gjithmonë shërbime cilësore me masa sigurie 100%.
Me hapa të sigurtë drejtë së ardhmes

Projektet e Realizuara

Me eksperiencë shumëvjeçare projektet e juaja janë në vendin e duhur.

Teknologji Moderne
0%
Kapaciteti Prodhues
0%
Transporti dhe Montimi
0%