KONSTRUKSIONE METALIKE


Konstruksione Metalike

Kompania jonë ka kapaciteti ti përfundoj të gjitha fazat e objekteve të punuara nga konstruksioni metalik, si:

Këto faza mund të ekzekutohen për lloje të ndryshme të objekteve, si depo me dimezione te ndryshme, halla industriale (me vinçur apo pa vinçur), halla për expozim, si dhe objekte të tjera në bazë të kërkesës së klientit.

Veshja e Objektit të Konstruksionit Metalik

Përveq ndërtimit të objektit nga konstruksioneve metalik bëjmë edhe veshjen e objektit (mbulesën dhe mbylljen anësore).
Galanterinë e objektit e bëjmë me mbulesat nga llamarina e profiluar dhe sendviç panelet me trashësi të ndryshme.
Të gjitha këto punë kryhen nga stafi i kualifikuar për punim të konstruksioneve metalike.