WITH SAFE STEPS TOWARDS THE FUTURE

Services

Eurometal > Services
Eurometal

Historik i shkurt

“EUROMETAL” SH.P.K. është themeluar ne vitin 1997 si ndërmarrje prodhuese e produkteve nga metali. Pronar i kompanisë është z. Njazi Musliu. Që nga fillimi i veprimtarisë kompania është marrë me prodhimin e produkteve nga metali, si ulluqe vertikale/horizontale, mbrojtëse bore, dalje etj. Me vonë, ndërmarrja është zgjeruar dhe ka angazhuar ekipe punese të cilët kanë kryer montimin e materiale të prodhuara.

Reparti i Llamarinës

Nga prototipi deri te prodhimi, ne ofrojmë fabrikimin e llamarinës prej alumini, fabrikimin e llamarinës prej çeliku inox, fabrikimin e llamarinës prej bronzi, fabrikimin e llamarinës së bakrit, fabrikimin e llamarinës së çelikut me mbështjellje të ftohtë dhe një sërë materialesh të tjera.

Read More

Reparti i Ngjyrosjes

Për shkak të përvojës dhe informacionit tonë të pasur industrial, ne ofrojmë shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të profilit metalik të veshur me ngjyra që zbulojnë një aplikim të madh për ndërtesa tregtare, qendra tregtare, objekti të mëdha industriale dhe shtëpiake.

Read More

Reparti i Konstruksioneve Metalike

Kompania jonë është e specializuar në konstruksione metalike të të gjitha llojeve, drejtuar individëve dhe profesionistëve/ndërtuesve. Në kuadër të konstruksioneve metalike, ne marrim përsipër nga prodhimi deri në montimin e pajisjeve rezidenciale dhe tregtare.

Read More

We produce positive results from ever-growing Industrial & manufacturing estates.

Latest Equipemnts Used
0%
Factories Production
0%
Management & Services
0%