• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Depoje për kompaninë Devolli Corporation, me një sipërfaqe prej 1.850 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal.

 • Klienti: Devolli Corporation
 • Lokacioni: Pejë
 • Destinimi: Depo
 • Sipërfaqja: 1.850 m²
 • Afati Kohor: 50 ditë