• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Salle Sporti për kompaninë Baseli Sport, me një sipërfaqe prej 1.100 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal.

 • Klienti: Baseli Sport
 • Lokacioni: Rakaj - Ferizaj
 • Destinimi: Sallë Sporti
 • Sipërfaqja: 1.100 m²
 • Afati Kohor: 30 ditë