• image
  • image
  • image
  • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Depo Ushqimore për kompaninë Kosmonte Foods, me një sipërfaqe prej 6.500 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal dhe i përfunduar me një afat kohor 90 ditë.

  • Klienti: Kosmonte Foods
  • Lokacioni: Sllatinë
  • Destinimi: Depo Ushqimore
  • Sipërfaqja: 6.500 m²
  • Afati Kohor: 90 ditë