• image
  • image
  • image
  • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Depoje për kompaninë Bibaj Group, me një sipërfaqe prej 4.000 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal dhe i përfunduar me një afat kohor 60 ditë.

  • Klienti: Bibaj Group
  • Lokacioni: Lipjan
  • Destinimi: Depo
  • Sipërfaqja: 4.000 m²
  • Afati Kohor: 60 ditë