• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Marketi për kompaninë Nora Market, me një sipërfaqe prej 3.000 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal dhe i përfunduar me një afat kohor 50 ditë.

  • Klienti: Nora Market
  • Lokacioni: Fushë Kosovë
  • Destinimi: Market
  • Sipërfaqja: 3.000 m²
  • Afati Kohor: 50 ditë