• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Fabrike për kompaninë BP Home, me një sipërfaqe prej 40.000 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal.

 • Klienti: BP Home
 • Lokacioni: Milloshevë-Vushtrri
 • Destinimi: Fabrikë
 • Sipërfaqja: 40.000 m²
 • Afati Kohor: 200 ditë