• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Depoje për kompaninë Rama Petrol, me një sipërfaqe prej 1.400 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal.

 • Klienti: Rama Petrol
 • Lokacioni: Llapnasell
 • Destinimi: Depo
 • Sipërfaqja: 1.400 m²