• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një Fabrike për kompaninë Sas Bam, me një sipërfaqe prej 1.600 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal.

 • Klienti: Sas Bam
 • Lokacioni: Podujevë
 • Destinimi: Fabrikë
 • Sipërfaqja: 1.600 m²
 • Afati Kohor: 35 ditë