• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Detajet e Projektit

Eurometal, me nje profesionalizëm në fushën e konstruksioneve të çelikut, prezanton projektin e një fabrike mobiliesh për kompaninë Ciao Berto, me një sipërfaqe prej 10.000 m² i punuar me përkushtim dhe mjeshtri nga inxhinieret e kompanisë Eurometal dhe i përfunduar me një afat kohor 90 ditë.

  • Klienti: Ciao Berto
  • Lokacioni: Milloshevë - Vushtrri
  • Destinimi: Fabrikë e Mobiljeve
  • Sipërfaqja: 10.000 m²
  • Afati Kohor: 90 ditë