Historia jonë

“EUROMETAL” ish-“Eurometal-Elsam Company” me pronar z. Njazi Musliu është themeluar në vitin 1996 si ndërmarrje tregtare/shërbyese me pakicë dhe shumicë. Që nga fillimi i veprimtarisë EUROMETAL është marr me tregtinë e metaleve. Falë suksesit ndërmarrja është zgjeruar kryesisht në reparte prodhuese/shërbyese për kryerjen e punëve me metale (llamarine), furnizimin dhe montimin ne objekte te ndryshme: banimi, industriale, dhe afariste.

Në fillim ndërmarrja është themeluar me dy punëtorë me pretendim të rritjes, siç edhe ka ndodhur me hapjen e repartit te prodhimit ne vitin 1996, tani ndërmarrja jonë numëron 100 punëtorë të rregullt.
Të gjithë, kryesisht punojnë në vijat prodhuese, duke përfshirë edhe ekipet e specializuara të montimit të cilat kryejnë shërbimet në montim.
Po ashtu posedojmë edhe stafin e profesionalizuar të inxhinierëve të makinerisë, ndërtimtarisë, elektros, dhe saldator.

  • image
  • image
  • image
  • image

Kompania deri në vitin 2007 aktivitetet e saj i ka zhvilluar në objektet e Kooperativës Bujqësore Talinovci në fshatin Talinovc i Muhaxhirëve – Ferizaj.
Ndërsa, nga viti 2007 e deri më sot aktivitetin e zhvillon në objektet e vet ndërtuar nga kompania në buzë magjistrales Ferizaj-Prishtinë, në fshatin Babush i Ri, ku dhe është emëruar “EUROMETAL” SH.P.K.
Në fillim kemi pasur disa makineri kryesisht të përdorura, mirëpo falë angazhimit të mirë kompanisë dhe veçanërisht pronarit, kompania ka arrit që çdo vit të pajiset me makineri të ndryshme, ku tashmë posedojmë vijat e profilimit të llamarinës dhe te konstruksioneve te çelikta, më të përsosura në treg.

Çka ne ofrojmë:

  • KONSTRUKSIONE METALIKE
  • LLAMARINE TE PLASTIFIKUAR/ZINGETUAR
  • TE GJITHA ELEMENTET NGA LLAMARINA (ulluqe/elementet përcjellëse, profile knaufi, kanalet e ventilimit)

Eksperiencë 23 vjeçare Që nga viti 1996

Ekipi ynë

image

Njazi Musliu

CEO
image

Fitim Bajrami

Drejtor Teknik, Ing. i makinerisë
image

Arbnore Musliu

Menaxhere e Financave
image

Elbasan Musliu

Menaxher për Shitje dhe Marketing
image

Shkurte Haziri

Kontabiliste
image

Adnan Mahmuti

Inxh. për Konstruksione Metalike
image

Liridon Cakolli

Ma. i Makinerisë, Përgjegjës për Shitje
image

Bajrush Bytyqi

Prof.Doc i Konstruksioneve Metalike, Mbikëqyrës i Cilësisë
image

Zeqir Kurtishaj

Udhëheqës i repartit të Saldimit
image

Jetmir Hasani

Inxh. i Ndërtimtarisë, Udhëheqës i Terenit
image

Agim Salihu

Inxh. i Makinerisë, Udhëheqës i Prodhimit
image

Gani Bytyqi

Përgjegjës për Profilim
image

Bedri Mustafa

Përgjegjës i Mirëmbajtjes
image

Avdullah Veseli

Përgjegjës për Montim