"Eurometal" SH.P.K punon në të gjithë Kosovën, si dhe në vendet e rajonit, gjithashtu përgatit materiale për eksport në vende të ndryshme evropiane.

Shërbimet Tona:

Strukturat e Çelikut

Strukturat e forta, të personalizuara dhe ekonomikisht të pranueshme të çelikut janë bërë një zgjedhje e shkëlqyeshme dhe e besueshme për projekte ndërtimi me porosi të vogla dhe të mëdha.
Ndërtime prej Çelikut

Krahasuar me ndërtimin e materialeve tradicionale, ndërtesat prej konstruksioneve të çeliku janë të shpejtë për tu ndërtuar, e cila redukton kostot e projektit dhe i plotëson afatet kohore.

Veshja me Metal

Nëse keni një konstruksion prej metali, një konstruksion i përbërë prej shumë shtresave, një panel metalik i izoluar që nevojitet për të mbrojtur muret e jashtme të ndërtesës ose për të përmisuar anën estetike të një ndërtese çeliku, Eurometal mund t'ju ndihmojë përmes specialistëve të tyre.

Riparimet

Nëse jeni duke kërkuar për modifikimin e strukturës së objektit, Eurometal shumë shpejt mund të japë një jetë të re në ndërtesat më të vjetra çeliku.

Kontraktimi i Përgjithshëm

Ne sjellim furnizuesit, kontraktorët dhe konsulentët, më të mirë në projektin tuaj me një çmim të drejtë dhe të ndershëm. Konsulentët tanë profesionistë në ndërtimin e çelikut mund të diskutojnë dhe sugjerojnë vlerën më të mirë.Dizajnimi i Objektit

Eurometal është një kompani që ofron zgjidhje në konstruksionet e çelikut. Ne ju mundësojmë projektimin, vlerësimin, paisjet, fabrikimin dhe instalimin e projekteve të konstruksioneve metalike të çdo madhësie.

Projektet Tona

image

BP Home

Fabrikë

image

Ciao Berto

Fabrikë e Mobiljeve

image

Palma Mobilje

Mobileri

image

Nora Market

Market

image

Kosmonte Foods

Depo Ushqimore

image

Copron

Depo

image

Baseli Sport

Sallë Sporti

image

Sas Bam

Fabrikë

Pse të na zgjidhni ne?

Për Ne

Eurometal shpk është një kompani e themeluar në vitin 1996. Ne veprojmë si në sektorin privat ashtu edhe në atë publik, të specializuar në punën në terren, përkatësisht në konstruksionet metalike. Aftësia jonë për të kryer vetë-performancën e të gjitha këtyre aspekteve të konstruksioneve metalike është unik në këtë industri, dhe u ofron klientëve tanë një qasje efektive në projektet e tyre. Ne kemi fituar një reputacion për përfundimin e projekteve të vështira në kohë dhe në buxhet.

Objektivi

Qëllimi ynë është që t'u sigurojmë klientëve tanë kënaqësinë dhe pëlqimin duke e ditur se projektet e tyre po bëhen me kohë, në buxhet dhe në një ambient pune të sigurt. Eurometal angazhon në mënyrë aktive klientët tanë në fazat e hershme të projektimit, planifikimit dhe buxhetimit për të siguruar që projekti të fillojë mirë.
Gjatë gjithë procesit të ndërtimit, ne vazhdimisht vlerësojmë mjetet dhe metodat për të siguruar që projekti është duke u ndërtuar sipas standardeve më të larta në kohën e duhur. Ne krenohemi me aftësinë tonë për të siguruar klientët tanë me çmimet fillestare të buxhetit, të ndjekur me rekomandime dhe sugjerime për efikasitetin e projektit në mënyrë që të ofrojnë çmime më të mira.

Kultura

Gjatë 23 viteve, ne kemi ndërtuar marrëdhënie të forta dhe të besueshme me klientët, nënkontraktorët dhe furnizuesit tanë. Ne e kuptojmë se partneriteti në çdo nivel është çelësi i një projekti të suksesshëm. Si një partner i vlefshëm me ekspertizë të jashtëzakonshme, Eurometal ofron shërbime efikase, me kohë dhe me çmime konkuruese.

Partnerët

Gjatë 23 viteve, ne kemi ndërtuar marrëdhënie të forta dhe të besueshme me klientët, nënkontraktorët dhe furnizuesit tanë. Ne e kuptojmë se partneriteti në çdo nivel është çelësi i një projekti të suksesshëm. Si një partner i vlefshëm me ekspertizë të jashtëzakonshme, Eurometal ofron shërbime efikase, me kohë dhe me çmime konkuruese.

Galeria

  • image
  • image
  • image
  • image

Eurometal

Disa Fakte për ne

50
PROJEKTE TË PËRFUNDUARA
50
KLIENT TË KËNAQUR
100
PUNËTOR & INXHINIERA

Partnerët Tanë

image
image
image
image
image
image


image
image
image
image
image